Roetfilter reinigen kosten

Een roetfilter reinigen kan al vanaf €275,-

Verstopt roetfilter reinigen prijs

Een diesel roetfilter is ontworpen om roetdeeltjes uit de uitlaatgassen van een dieselmotor op te vangen en vast te houden, om zo de uitstoot van schadelijke stoffen te verminderen. 

Na verloop van tijd kan de opgevangen roet zich ophopen en het filter verstoppen, waardoor de prestaties van de motor worden beïnvloed. 

Als het roetfilter verstopt raakt, kan dit leiden tot problemen zoals verminderd motorvermogen, verhoogd brandstofverbruik en zelfs motorschade. Daarom is het zeer verstandig om het roetfilter te laten reinigen.

Als het gaat om roetfilter reiniging, is DPF Refresh de expert. Is je roetfilter verstopt? laat deze dan schoonmaken door een gespecialiseerd bedrijf.

Bij DPF Refresh kun je (zowel als particulier als bedrijf) terecht voor het laten reinigen van je roetfilter voor: personenauto’s, vrachtwagens en landbouwvoertuigen. Voor de verschillende soorten voertuigen worden ook verschillende prijzen gerekend. Voor personenauto’s kan het roetfilter reinigen al vanaf € 275,-. Wij helpen je graag bij het voordelig reinigen van het roetfilter.

Waarom kiezen voor DPF Refresh?

Bij DPF Refresh reinigen we al jaren allerlei soorten roetfilters. van personenauto’s tot aan trucks en kranen. Daarnaast zijn we beschikbaar voor particulieren en bedrijven. Dit zijn onze voordelen:

  1. Geen schade aan het roetfilter – onze professionele en veilige reinigingsmethode zorgt er altijd voor dat het roetfilter in topconditie is.

  2. Het roetfilter wordt binnen 24 uur gereinigd waardoor je niet lang zonder zit.

  3. Alle merken en modellen zijn welkom – Wij reinigen allerlei soorten roetfilters. Ieder model en ieder merk.

Roetfilter reinigen prijslijst

De kosten voor het roetfilter reinigen zijn als volgt:

Hieronder de prijslijst Bij aanlevering van het losse filter.

Roetfilter reinigen van personenwagen of bestelwagen:
275,- incl BTW

Roetfilter reinigen van vrachtwagen of landbouwvoertuig
€335,- incl BTW

Verzending NL (optioneel)
€20,- incl BTW

Wanneer er ook sprake is van demontage / montage van het roetfilter, kun je deze optie bij de aanvraag aanvinken. Hoe maak je een afspraak? Ga naar de onderkant van deze pagina en vul het afsprakenformulier in.

Wat zeggen onze klanten

Roy van Zeijl
Lees verder
Top bedrijf! Zeer kundig personeel. Staan altijd voor je klaar, geven een eerlijke prijs, alles gaat in overleg, als er iets tegenvalt word er altijd gebelt en de opties besproken. Een eerlijke aanrader!
Bertus
Lees verder
Als ik een probleem hebt met 1 van onze voertuigen dan zorgt Ruud dat het snel opgelost word. Tot nu toe altijd goed en netjes geholpen voor een normale prijs ! Top zaak 👍🏼
Joep De raaf
Lees verder
Snel vakkundig en scherpe prijzen
Gijs van der Tang
Lees verder
Snel, vakkundig en hele nette prijs voor het reinigen van het roetfilter
superfred Fred barendse
Lees verder
Mooi bedrijf goed en snelle service
auke gold
Lees verder
Mykola Hortiuk
Lees verder

Veelgestelde vragen

Bij aanlevering van het losse filter staan de prijzen hieronder:

Personenwagen en bestelwagen:
275,- incl BTW

Vrachtwagen en landbouwvoertuig
€335,- incl BTW

Verzending NL (optioneel)
€20,- incl BTW

Is er ook Demontage / montage nodig? Vul dan ook het afspraken formulier hieronder in en geef aan dat het “incl. demontage” is. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een snelle en passende afspraak.

Een roetfilter gaat over het algemeen tussen de 150.000 en 200.000 kilometer mee. Naarmate deze grens dichterbij komt, is het verstandig om het roetfilter te laten reinigen. Gaat er een lampje branden op het dashboard? Dan is het zeker verstandig om een afspraak te maken.

Een roetfilter gaat over het algemeen tussen de 150.000 en 200.000 kilometer mee. Naarmate deze grens dichterbij komt, is het verstandig om het roetfilter te laten reinigen. Gaat er een lampje branden op het dashboard? Dan is het aan te raden om direct een afspraak te maken.

Plan hier direct je afspraak in

Maak hiernaast direct een afspraak voor het reinigen van het roetfilter wij zorgen voor reiniging binnen 24 uur!

Bezig met laden...